<

Chefsstöd, Coaching & Handledning

Det ska vara roligt att vara chef - därför kan det vara en god investering att gå en coachande kurs för chefsstöd för att skapa ett hållbart arbetsliv. 

  • Upplever du att du har oöverstigliga utmaningar i ditt ledarskap?
  • Är du ny i din roll och har svårt att få tiden att räcka till?
  • Känns kraven för höga så att chefsjobbet inte är roligt länge? 
  • Hur ska du kunna få tid till strategi och planering när du behöver "släcka bränder" hela tiden?

 

Reflektion, strategi och ökad arbetsglädje

Ge dig själv tid att reflektera, öka resilient, flexibelt tänkande och lär dig sortera för att hitta lösningar & strategier och arbetsglädje i ditt uppdrag. Du som ledare är viktig för dina medarbetare och för att skapa hållbarhet för dig själv är tiden du tar för egen utveckling viktig för din hälsa och arbetsglädje. 

 

Kristina Bähr är chefshandledare, läkare och författare och arbetar i eget bolag, Exist Nu AB sedan 2010. Kristina har även en MBA från Edinburgh Business School. 

I chefsstöd - chefshandledning och coaching träffar du mig för att få en lyssnande samtalspartner i de frågor du själv identifierat som utmaningar. Det kan handla om strategiska beslut, ekonomi eller personalfrågor – eller personliga ledarfrågor kring ledarroll, hantering av tid och personliga val. 

Boka tid på telefon 070-374 92 01 eller ett första samtal i min almanacka!

 Gäst i CoachMastery podden där vi pratar om Svåra samtal

 

Följ mig på LinkedIn

 

Boka tid för ett första samtal

Beställning av handledning till företag


Genom att beställa flera samtal till företaget samtidigt kan du erbjuda flera ledare och chefer handledning ifrån er "handledningspott". 

Det ger er företräde till handledning och garanterar en snabb hjälp till era chefer och ledare i företaget, när de behöver stöd i svåra situationer med medarbetare och i organisationsfrågor.

Du kan beställa 5, 10, 20 eller 50 handledningssamtal samtidigt och får en avräkning månadsvis av er användning.

Kontakta oss för offert

Forskargruppsledare, Karolinska Institutet

Det har varit otroligt lyxigt att ha en person utanför organisationen att prata med som jag inte behöver vara duktig inför. Jag har därför kunnat utmana mig själv och kunnat bottna i att jag är chef. Jag kan sätta ord på visioner och har fått ökat självförtroende. Jag har blivit bättre på att delegera och att ge andra mandat.

Avdelningschef, Karolinska Institutet

I rollen som avdelningschef har jag behövt hantera en medarbetare med högkonfliktbeteende. Med extern stöd har jag kunnat hitta en tydlighet i mitt ledarskap, som till slut ledde till att jag kunde kravställa medarbetarens beteende och ansvarstagande och vi kunde avsluta tjänsten. Insåg under handledningen att det startar med min egen tydlighet och trygghet som chef/ledare.